Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε

ενισχύουμε το εισόδημά σας. Εάν έχετε κάποια παλιά έπιπλα, αντικείμενα, αντίκες κ.α. που δεν τα χρειάζεστε πια και σας πιάνουν χώρο, φέρτε τα σε εμάς ή επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.

Το παλαιοπωλείο μας “Τόλιας” το οποίο εδρεύει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, για περισσότερα από 50 χρόνια δεν σταματά να ψάχνει για παλαιά και μοναδικά αντικείμενα που ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Image Right

Έτσι, συλλέγουμε παλιά αντικείμενα και έπιπλα

από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο απίθανα, τα συντηρούμε και τα διαθέτουμε προς πώληση στο παλαιοπωλείο μας.

 • antika

  Έπιπλα

  Στο παλαιοπωλείο μας στο Κολωνάκι, αγοράζουμε τοις μετρητοίς κάθε είδους παλαιών αντικειμένων, πίνακες ζωγραφικής, αγάλματα, πορσελάνες, βιβλία, ρολόγια, κομπολόγια, ασημικά και πλήθος άλλων παλαιών αντικειμένων. 

 • antika

  Ασημικά

  Ασημένια σκεύη, βάζα, μετάλλια, διακοσμητικά, δίσκους, σερβίτσια, καθρέπτες καθώς και πορσελάνινα σερβίτισια.

 • antika

  Παλαιά Όπλα

  Αγοράζουμε τοις μετρητοίς στολές, σπαθιά, μετάλλια, ξιφολόγχες, τουφέκια, κουμπούρες, τρομπόνι, πιστόλες και κάθε παλιό όπλο.

 • antika

  Μουσικά Όργανα

  Στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα αγοράζουμε τοις μετρητοίς μουσικά όργανα, σύγχρονα και παραδοσιακά, κιθάρες, μπουζούκια, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, σαξόφωνα, τρομπέτες, γραμμόφωνο καθώς και jukebox και ραδιόφωνο. 

 • antika

  Κοσμήματα

  Όλων των ειδών τα κομπολόγια και υλικών, Ελληνικής και ξένης τεχνοτροπίας καθώς και κοσμήματα, χρυσά και ασημένια, μετάλλια, νομίσματα, καρφίτσες και πολύτιμα μικροαντικείμενα. 

 • antika

  Χαλιά

  Χειροποίητα χαλιά, τούρκικα, περσικά, τεχεράν, πακιστάν και από άλλες ανατολίτικες χώρες καθώς και είδη λαϊκής τέχνης όπως κεντήματα, μετρητά, κοπανέλια και παραδοσιακές στολές.

 • antika

  Πορσελάνες

  Στο παλαιοπωλείο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο περίτεχνες πορσελάνες, γερμανικές, γαλλικές, ουγγαρέζικες, Τσεχοσλοβακίας, κινέζικες, βάζα, πιάτα, φιγούρες και θεότητες.  

 • antika

  Έργα Τέχνης

  Έργα τέχνης καθώς και πίνακες ζωγραφικής όλων των καλλιτεχνών, ελαιογραφίες, υδατογραφίες, χαλκογραφίες, τυπώματα σε μουσαμά, ξύλο και χαρτί που θα κοσμήσουν τον χώρο σας. 

 • antika

  Οθωνικά

  Αγοράζουμε αντικείμενα του 19ου αιώνα όπως κεραμικά, Κιουτάχεια, νομίσματα, φυλαχτά, κιουστάνια, ζώνες, ασημένια αντικείμενα καθώς και πάλες και γιαταγάνια, με άμεση πληρωμή τοις μετρητοίς.

Αγοράζουμε τοις μετρητοίς και αυθημερόν τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε

Επικοινωνήστε μαζί μας

21036475486906585306

Καθαρισμός Χώρων

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που διαθέτετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται.