Πάντα υπάρχουν οι λάτρεις του “παλιού”

αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν την αξία των αντικειμένων και να ξεχωρίζουν τα έργα τέχνης. Είναι εκείνοι που αγαπούν ό,τι προερχόταν από άλλες εποχές, που δεν γνώρισαν ή από μία εποχή που γνώρισαν και θέλουν να έχουν κάτι για να την θυμούνται.

Σαν το παλιό καλό καιρό, έτσι και τα παλαιά αντικείμενα βρίσκονται διαχρονικά μέσα στη ζωή μας. Εάν ψάχνετε κάτι παλιό, άλλης εποχής, αλλά διαχρονικό για να ομορφύνετε μία γωνιά του χώρου σας ή να το χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας “Τόλιας” το οποίο εδρεύει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στην τιμή που το θέλετε.

Right Image
Left Image

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε

μικροέπιπλα, διακοσμητικά, αντίκες και μεταχειρισμένα αντικείμενα που τα συντηρούμε με αγάπη και φροντίδα έτσι ώστε να μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν είτε να διακοσμήσουν το χώρο σας. Αντικείμενα που κουβαλάνε ιστορίες άλλων και ενέργεια διαφορετική που με το κοίταγμα τους και μόνο θα σας πλημμυρίσουν συναισθήματα.

Η άψογη εξυπηρέτηση μας και τα μοναδικά κομμάτια που διαθέτουμε είναι οι λόγοι για να επισκεφθείτε το παλαιοπωλείο μας όπου σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με όλες τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα που θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο.

Bottom Image

Για περισσότερα από 50 χρόνια είμαστε κοντά σας προσφέροντάς σας μοναδικά κομμάτια και

σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας το οποίο εδρεύει στην οδό Σόλωνος 19, στο Κολωνάκι για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε από παλαιά αντικείμενα.

Αγοράζουμε τοις μετρητοίς και αυθημερόν τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε

Επικοινωνήστε μαζί μας

21036475486906585306